Език

 • 15.jpg
 • cropped-618882092632899247.jpg
 • header-travelagent.png
 • header.jpg
 • header1.jpg
 • header_travel2.jpg
 • hotels-vacations-travel_header.jpg
 • milan-italy-header-01.jpg
 • santorini_header.gif
 • travel-blog_01.png
 • travel-insurance-header.jpg
 • travel_insurance_header.jpg

Предколеден пазар Букурещ от Бургас

84
125 лв.

Инфо:

12.12.2020 / 2 дни / 1 нощувка / от Бургас

ПРЕДКОЛЕДЕН БАЗАР В БУКУРЕЩ

12.12.2020        2 дни / 1 нощувка     от Бургас

ЦЕНА: 125 лв


ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
04:00 - Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс

1 ден БУРГАС - ВАРНА – БУКУРЕЩ

Отпътуване от гр. Бургас / гр.Варна по маршрут Бургас - Варна - Русе - Букурещ. Пристигане около обяд с кратка почивка по пътя. Букурещ - град, известен още като „Малкия Париж” и една от големите столици на Балканите /малко над 2 млн население/. Панорамна автобусна обиколка на града: площада на Университета, площад Виктория, Триумфалната арка, построена по подобие на арката в Париж през 1922 година в памет на загиналите в Първата световна война; Дома на Свободния печат – сградата, в която се намират централите на най-големите румънски вестници; Булевардът на посолствата, Атенеума – най-голямата концертна зала в Румъния, Библиотеката, Народния театър, Университета. По възможност настаняване в хотела. Свободно време за кратка почивка. Посещение на Коледен базар. Коледният базар в Букурещ е разположен на площада пред Парламента. Той наподобява немските коледни базари, събирайки 65 дървени къщички с красиви ръчно изработени предмети и орнаменти: керамика, бродирани тъкани, предмети на занаятите от дърво и кожа, маски, интересни бижута, музикални инструменти, икони, традиционни носии, ръчно рисувани румънски сувенири и коледни играчки, др.
На базара може да намерите традиционна храна и напитки: кашкавал, сирене, пушен бекон, колбаси, традиционна торта с орехи, хляб с джинджифил, ябълков сок, греяно вино, ракия. Дядо Коледа ще посрещне всички добри деца в къщата си в Букурещ и ще им раздаде бонбони. Той ще бъде придружен от своите феи и елфи. Децата могат да оставят своите писма до него в специална кутия. Площада краси 17
-метрова коледна елха, ще откриете открита въртележка, местен фолклор, традиционни концерти. Настаняване в хотел 4* звезди в централната част на Букурещ. Нощувка.

2 ден - БУКУРЕЩ - ВАРНА – БУРГАС

Закуска. Пешеходна разходка в старата историческа част на Букурещ - Манук хан, квартала Липскани. Колекция от каменни улички, приютяваща множество антикварни пазари, малки бутици и някои от най-примамливите ресторанти и барове на града. Патриаршеската църква”Св.Св.Константин и Елена - с мощите на Свети Димитрий Басарбовски. Свободно време в центъра на Букурещ. В ранния следобед отпътуване за България. Пристигане във Варна / Бургас вечерта.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

1 нощувка със закуска в хотел 4* в гр.Букурещ;

транспорт с туристически автобус;

панорамна и пешеходна обиколка на Букурещ;

екскурзоводско обслужване по целия маршрут с водач;

медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро.

ОТСТЪПКИ:

настаняване на дете до 2 години в стая с двама възрастни – безплатно;

настаняване на дете от 2 до 12 години в стая с двама възрастни – минус 10 лв;

ДОПЛАЩАНЕ:

настаняване в единична стая – плюс 60 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

разходи от личен характер;

приблизителни входни такси за посещаваните обекти:

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации:

• При записване се внася депозит 30% от цената на пътуването.

• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.

А. При пътуване в чужбина:

а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки

б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.

в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.

г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.

д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.

Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе. В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната:

а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки

б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.

в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.

г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.

В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи:

Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка: Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи. Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване. Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване.

ТА СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!

Оферта: 
Copyright www.webdesigner-profi.de