Език

 • 15.jpg
 • cropped-618882092632899247.jpg
 • header-travelagent.png
 • header.jpg
 • header1.jpg
 • header_travel2.jpg
 • hotels-vacations-travel_header.jpg
 • milan-italy-header-01.jpg
 • santorini_header.gif
 • travel-blog_01.png
 • travel-insurance-header.jpg
 • travel_insurance_header.jpg

Пулия от Бургас

806
499 лв.

Инфо:

Алберобело – Матера – Неапол – о.Капри – Помпей – Равело – Амалфи – Позитано – Соренто – Казерта / 14.07; 18.08; 06.10; 01.12.2020 / 6 дни / 5 нощувки / от Варна, Бургас, Пловдив и София

Алберобело – Матера – Неапол – о.Капри – Помпей – Равело – Амалфи – Позитано – Соренто – Казерта
14.07; 18.08; 06.10; 01.12.2020         6 дни / 5 нощувки         от Варна, Бургас, Пловдив и София

От дата Цена
   
14/07/2020 539.00 лв.
18/08/2020 539.00 лв.
06/10/2020 499.00 лв.
01/12/2020 539.00 лв.

1-ви ден: Отпътуване в 00.30 ч. от Варна, ул.“Антим I“; в 03.00 ч. от Бургас, ул.„Булаир“ с/у х.„Булаир“; в 06.00 ч. от Пловдив, бензиностанция ОМВ до х.”Санкт Петербург”; в 08.00 ч. от София, стадион „В.Левски“ за Игуменица. Пристигане на Йонийското пристанище Игуменица и чекиране на ферибота за Бари/Бриндизи. Настаняване на седалки тип „Deck” (при желание доплащане за запазена седалка тип „самолетна“ или за каюта). Продължителност на пътуването - около 10 часа.  Нощувка на ферибота.

2-ри ден: Около 09.30 ч. акостиране в Бари/Бриндизи. Отпътуване за Алберобело – столицата на трулите – сухи каменни жилища, включен в списъка на ЮНЕСКО. Свободно време. Отпътуване за Матера – едно от най-омагьосващите места в света, уникално съчетание на културна традиция и цивилизация. Естествените пещери са първите къщи на древните обитатели, преобразили пейзажа в причудливи архитектурни форми. През 2019 г. заедно с Пловдив градчето бе европейска столица на културата. Късно вечерта настаняване в хотел 3* в района на Соренто/ Неапол. Нощувка.

3-ти ден: Закуска. Панорамна автобусна и пешеходна обиколка на Неапол с местен лицензиран екскурзовод на български език – обектите се разглеждат отвън: виа „Толедо”; площад „Плебишито” с базиликата „Св. Франциск от Паула”, кралската опера „Сан Карло” и Кастел Нуово, галерия „Умберто І”. Свободно време или по желание и срещу доплащане екскурзия до о.Капри - едно от най- очарователните кътчета покрай лазурното крайбрежие. В своите миниатюрни размери (6 км дължина и до 2 км ширина)  островът е събрал прекрасна природа, живописни нископланински възвишения и малки привлекателни селища като Капри и Анакапри. Отплаване на обратно и завръщане в хотела. Нощувка.

4-ти ден: Закуска. Свободно време или по желание и срещу доплащане екскурзия до Помпей и Амалфийското крайбрежие: пешеходна обиколка на археологическата зона на Помпей, уникално съхранен древен град, унищожен през 79 г. от н.е. след изригването на вулкана Везувий (доплащане за входна такса 13 €); панорамна обиколка по Амалфийското крайбрежие: Равело (вила Руфоло), фото-пауза на живописните гледки на курортните градчета Амалфи и Позитано, свободно време в Соренто и възможност да опитате „лимончело“ (типична местна напитка от специален сорт лимони, отглеждани в местността) – местен лицензиран екскурзовод на български език; слушалки, трансфер и паркинг. Връщане в хотела. Нощувка.

5-ти ден: Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. По пътя спиране в Казерта.
Свободно време или по желание и срещу доплащане за пешеходна обиколка на двореца Казерта с местен лицензиран екскурзовод на български език и слушалки – обект под защитата на ЮНЕСКО. Дворецът Казерта е комплекс от жилищни постройки на кралете на Неапол с изящни зали, елегантна архитектура, семинария и красиви градини с величествени фонтани (входна такса за двореца и градините 13 €, автобусче за градините 3 €). 12.00 ч. Отпътуване за Бари/Бриндизи. Пристигане и чекиране на ферибота за Игуменица. Настаняване на седалки тип „Deck” (при желание доплащане за запазена седалка тип „самолетна“ или за каюта). Пътуването е около 10 часа.  Нощувка на ферибота.

6-ти ден: 06.00 ч. Пристигане на Игуменица и отпътуване за България. Почивки по пътя на 3 часа. Пристигане в София и Пловдив следобяд, в Бургас вечерта, във Варна около полунощ.

Дата на отпътуване: Цена възрастен в двойна/тройна стая:
от София от Пловдив от Бургас от Варна
       
06.10.2020 474.00 лв. 484.00 лв. 499.00 лв. 528.00 лв.
14.07; 18.08; 01.12.2020 514.00 лв. 524.00 лв. 539.00 лв. 568.00 лв.

* Отстъпка„Ранно записване” – 90/60/30 дни преди датата на отпътуване – съответно 9/6/3 %

* Отстъпка „Група“ от минимум 30/20/10 пълноплащащи туристи –  съответно 9/6/3 %

Отстъпка „Дете“ до 12 г. - 50 лв.;

* Ползва се само една от посочените отстъпки –за ранно записване, за група, за дете или СЦО

Цената включва:

 • транспорт с лицензиран автобус;
 • пътни и гранични такси, паркинг;
 • 2 нощувки на ферибот Игуменица – Бари/Бриндизи на седалка тип „Deck”;
 • 3 нощувки със закуска в хотел 3* в района на Неапол/Соренто;
 • панорамна обиколка на Неапол с екскурзовод;
 • водач от агенцията по време на пътуването.

Цената НЕ включва доплащания за:

 • застраховка “Помощ при пътуване в чужбина”с лимит 10 000 €: за лица до 69.99 г. - 10 лв.; за лица 70-84.99 г. - 20 лв.; лица 85 и повече години не се застраховат; 
 • единична стая – 105 лв.;           
 • ползване на двойна седалка от турист – 200 лв.; 
 • екскурзия до о.Капри – трансфер, кораб, екскурзовод – 100 лв./ 50 €;
 • екскурзия до Помпей и Амалфийското крайбрежие – Помпей: пешеходна обиколка, входна такса, местен гид, слушалки; автобусна обиколка на амалфийското крайбрежие и паркинг – 90 лв./45 €, деца до 12 г.– 60 лв./ 30 €;
 • пешеходна обиколка на двореца Казерта и градините с местен екскурзовод и слушалки – 30 лв./15 €;
 • доплащане за седалка тип „самолетна“ - 15 лева на човек в посока; за място в двойна вътрешна каюта – 94 лв. на човек в посока; за място в тройна вътрешна каюта – 76 лв. на човек в посока; за място в четворна вътрешна каюта – 54 лв. на човек в посока. 
 • ** седалка тип „Deck” - това настаняване означава, че туристите нямат запазено място на ферибота и се настаняват на свободни места по палубата на ферибота, ресторантите или на места за сядане, ако има свободни такива. Ресторантът не работи през нощта и отваря рано сутринта.   
 • ** седалка тип „самолетна“ - това настаняване означава, че туристите разполагат със запазено седящо място на регулируема седалка в салон. Не се гарантират места едни до други.    
 • ** резервацията за място в каюти подлежи на допълнително потвърждение, цената е валидна на човек в посока при пълна заетост на каютата и се заплаща предварително със заплащането на депозита. Каютите са с 2, 3 и 4 легла (леглата са като в спални вагони) и самостоятелна баня с тоалетна.
 • входни такси, туристически такси 2 € на човек на ден и билети за градски транспорт.

Допълнителна информация:

* Необходими документи: валиден международен паспорт или лична карта; за лицата под 18 г., пътуващи сами, непридружени от родителите си, или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/ детето им да пътува в чужбина.  Паспортът, оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.

* Записване и начин на плащане: внасяне на 30 % от цената депозит при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване, доплащането се извършва най-късно до 14 дни преди датата на отпътуване;

* Допълнителните мероприятия и услуги се заявяват от туриста при записване и се заплащат при доплащане на екскурзията – осъществяват се при минимум 25 туристи. Заявени по време на пътуването допълнителни мероприятия и услуги се заплащат в евро и в случай, че има възможност да бъдат предоставени;

* Настаняването по седалки в автобуса става според последователността на записване;

* Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 пълноплащащи туристи;

При минимум 6 туристи има възможност за трансфер срещу доплащане спрямо базовата цена от Бургас за тръгване от Обзор – 19 лв.; от Св. Влас, Сл.бряг, Несебър, Равда, Ахелой – 15 лв.; от Поморие, Сарафово – 8 лв.;

**Отпътуването от Варна се осъществява при минимум 6 туристи.

* Срок за уведомление от страна на агенцията за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване;

* Застраховка "Отмяна на пътуване" струва  от 1,5% до 2,7% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация и съгласно условията на ЗАД Армеец. При отказ на екскурзията от туроператора поради несъбран необходим минимален брой туристи за пътуването заплатената премия по тази застраховка не се възстановява.

Италия – парична единица – евро;

* Часово време: България: 12.00 ч., Италия: 11.00 ч.

* Няма допълнителни визови и санитарни изисквания;

Входни такси: двореца „Казерта” 13 € и автобусче за градините  3 € (билета се заплаща в автобусчето на шофьора); Помпей – входна такса за археологическата зона 13 €; Неапол: катедралата 2 €, комплекс „Св. Лаврентий Велики” с подземния римски град 9 €, кралски дворец „Каподимонте”- европейски музей на бароковото изкуство и кралски апартаменти 7 €.

!!!!! Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата и не носи отговорност за промени в работното време и стойността на входните такси на туристическите обекти, за промени в разписанието на фериботите и лоши метеорологични условия.

Оферта: 
Copyright www.webdesigner-profi.de